کد خبر 123321
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۳

دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نسبت به خطر مصرف قارچ های سمی هشدار داد.

به گزارش مشرق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی این استان با تاکید خطر استفاده خوراکی از قارچ های وحشی گفت : با توجه به فصل رویش قارچ های وحشی در طبیعت ، مصرف این نوع قارچ ها احتمال مسمومیت های شدید را می تواند به همراه داشته باشد.

دکتر دلیرراد گفت تعداد کمی از قارچ‌ها سمی هستند ولی به دلیل شباهت‌های ظاهری ، تشخیص قارچ‌های سمی از غیر سمی امکان‌پذیر نیست و به همین سبب ممکن است قارچ‌های سمی به ویژه در فصل بهار مورد استفاده خوراکی قرار گرفته و منجر به مسمومیت افراد و عوارض جدی و حتی مرگ شود.

وی با اشاره به افزایش نزولات آسمانی ، رشد انواع قارچ‌ها در طبیعت و استفاده نا آگاهانه خانواده‌ها از قارچ‌های وحشی افزود : استفاده از این قارچ های وحشی سمی معمولا زمینه بروز عوارض شدید جسمانی از جمله عوارض کبدی و کلیوی حتی مرگ را فراهم می کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با تاکید بر پرهیز خانواده‌ها از مصرف قارچ‌های وحشی جمع‌آوری شده از طبیعت و همچنین خرید نکردن قارچ‌های فله‌ای از فروشندگان دوره ‌گرد گفت خانواده ها می توانند از قارچ های پرورشی برای تغذیه روزمره خود استفاده کنند .

دکتر دلیر راد دل درد ، استفراغ شدید و اسهال را از علایم مهم مسمومیت با قارچ های وحشی عنوان کرد و گفت : سم موجود در برخی قارچ‌های سمی به حرارت نیز مقاوم است و پختن، آب ‌پز کردن و حتی جوشاندن قارچ این سموم را از بین نمی برند.

وی با اشاره به اینکه قارچ های سمی در بسیاری موارد پاد زهر نیز ندارند، افزود : خوردن نصف کلاهک قارچ سمی نیز تبعات بسیاری را از جمله مرگ به دنبال دارد و مهمترین راه برای مقابله با تبعات آن پرهیز از مصرف این نوع قارچ ها است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس